Masu sunnib Eesti Posti kirjakandjaid pealampe kandma

20. september 2009, 12:18

Turvalisuse kaalutlustel ostab
postiettevõte kirjakandjatele spetsiaalsed pealambid, et töö tegemine oleks
pimedal ajal lihtsam, teatas Eesti Post.

„Aastaid on meil kasutusel olnud taskulambid, seda eelkõige trepikodade puuduliku valgustuse tõttu. Majanduslangusest tingitud kokkuhoiust ei põle nii mõneski asulas tänavavalgustus. Pimedate tänavate probleem on tinginud vajaduse osta kirjakandjatele spetsiaalsed pealambid, mis jätavad käed töö tegemisel vabaks,“ rääkis postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Kirjakandjate tööõnnetused on peamiselt seotud kukkumiste ja koerte rünnakutega. Õnnetusi põhjustavad tihti just halvasti valgustatud ja remontimata Masu sunnib Eesti Posti kirjakandjaid pealampe kandmaMasu sunnib Eesti Posti kirjakandjaid pealampe kandmatänavad. Eesti Posti soov on, et töötajad saaksid võimalikult ohutult oma postiringi läbitud ja kliendid oleksid rahul saadetiste õigeaegse kättetoimetamisega.

„Eriti vajalikud on pealambid nendes linnades, kus teostame varajast lehekannet. Türil oleme lambid juba kasutusele võtnud, lähiajal varustame nendega ka Paide ja Rakvere kirjakandjad. Käesoleval aastal on plaanis pealambid soetada ka Tallinna ja Harjumaa piirkonda,“ lisas Vainult.

Sel aastal on kirjakandjate vastu esinenud ka mitmeid füüsilisi rünnakuid. Postiettevõte otsib pidevalt sobivaid enesekaitsevahendeid, millega tõsta töötajate turvatunnet.

Eesti Post annab tööd 825 kirjakandjale üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. September 2009, 12:24
Otsi:

Ava täpsem otsing