Ajakirjade Kirjastuses vahetub raamatute kirjastamise juht

22. september 2009, 11:20

Ajakirjade Kirjastuses asub 1.
oktoobril raamatute kirjastamise uue juhina tööle Ülle Ergma.

Raamatute kirjastamise senine juht Gabriel Valdoja lahkub ametist seoses erineva nägemusega Ajakirjade Kirjastuse tulevikupositsioonist Eesti raamatuturul.

Ülle Ergmal on pikaajaline raamatute kirjastamise kogemus. Vahetult enne ühinemist Ajakirjade Kirjastusega töötas Ülle Ergma Äripäeva raamatute kirjastamise osakonna juhatajana, enne seda Tartu Ülikooli Raamatupoe direktorina, teatas ettevõte.

Ülle Ergma on omandanud Tartu Ülikoolis eesti filoloogia bakalaureusekraadi ning lõpetanud samas ka 2002. aastal ärijuhtimise magistrantuuri cum laude.

"Ülle Ergma on raamatuäris tuttav nii raamatupoe kui kirjastamise köögipoolega ja see unikaalne kogemus tuleb talle uues ametis kindlasti kasuks. Ootame uuelt juhilt Ajakirjade Kirjastuse raamatute turuosa suurendamist ja uutesse valdkondadesse laienemist. Pole ühtegi mõjuvat põhjust, mis ajakirjade kirjastamise ülekaalukas turuliider ei võiks olla ka suurimaid raamatukirjastajaid Eestis," ütles Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik.

„Tahan koos kolleegidega välja anda häid raamatuid, mis pakuvad emotsioone ja teadmisi võimalikult paljudele lugejatele” lisas Ülle Ergma eesmärkidest rääkides.

Ajakirjade Kirjastus annab aastas välja 80-100 uut raamatut. Peamiselt kirjastatakse koka-, aianduse-, eluloo-, eneseabi-, kinke- ja käsitööraamatuid. Ajakirjade Kirjastus on kokandusraamatute turuliider.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2009, 13:54
Otsi:

Ava täpsem otsing