BÖRS: USA võtab hoogu

22. september 2009, 18:42

USA aktsiaturud sõidavad täna pärast mitut
languspäeva ilusas tõusuvees.

Dow Jones tööstuskeskmine on kerkinud 0,48 protsenti, Nasdaq indeks 0,35 protsenti ja Standard Poor’s 500 aktsiaindeks 0,64 protsenti.

Sektorite lõikes on juhtpositsioon hetkel finantssektori käes, olles kerkinud 1,8 protsenti. Hästi läheb ka 1,7 protsenti kerkinud toorainetel.

Hea tõusu on teinud kindlustaja American International Group 5,6protsendilise liikumisega. Jaemüüja Macy’s on kerkinud 6,6 protsenti pärast Citigroupi poolset aktsiate ostusoovitust ning Citigroup ise on kerkinud 5,2 protsenti.

„Isu riskantsete varade järgi jätkab kasvamist. Palju raha on praegu ootamas turule toomist, korporatiivne Ameerika on olnud väga püüdlik kulude kokkuhoiul ja majanduslik aktiivsus on paranemas globaalsel tasemel,“ rõõmustas PNC Financial Services investeeringute juht James Dunigan.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2009, 22:56
Otsi:

Ava täpsem otsing