General Motors laiendab tootmist

22. september 2009, 21:52

USA pankrotikaitse läbinud autohiid General
Motors lisab kolmanda töövahetuse oma USA tehastesse, mis võtavad üle töö
suletud tehastelt, kirjutab Bloomberg.

Autotootja toob sellega rõõmu 2400 inimese koju, kes nüüd tööd saavad. Tehased, mis uute vahetustega tormakamalt tootma hakkavad ja General Motorsi raskuste aegset tagasitõmbunud tootmismahtu kasvatama planeeritakse, asuvad Fairfax’s, Fort Wayne’s ja Delta Township’s.

Fairfaxi tehas jääb ainutootjaks Chevrolet Mailbu sedaanidele ning Michigani tehas, mis peatas töö novembris, ehitatakse ümber väikeautode tootmiseks. Fairfax toodab veel Buick LaCrosse ja Saturn Aura sedaane ning kolmas vahetus alustab tööd jaanuaris.

Fort Wayne võtab üle Chevrolet Silverade ja GMC Sierra suurte pikap-autode ehituse ning täiendav vahetus alustab tööd aprillis. Delta Township tehas hakkab ehitama Chevrolet Traverse sportautosid ning ka sealne lisatöö algab aprillis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2009, 21:52
Otsi:

Ava täpsem otsing