Äripäeva majanduskonverents Äriplaan 2010 välja müüdud

1706-aripaev 23. september 2009, 15:30

Homme Swissotel Tallinnas toimuv
majanduskonverents Äriplaan 2010 on välja müüdud. Kokku on registreerunud
konverentsile natuke alla 300 inimese.

"Suur osalejate arv näitab, et inimesed on infonäljas. Samas on hea tunda seda õlg-õla kõrval tunnet, see annab jõudu edasi minna. Konverentsil saab teiste äriinimestega arutada vabas õhkkonnas järgmise aasta eelarve koostamist, mis on kindlasti paljude jaoks suur küsimärk," ütles Äripäeva konverentside juht Piret Paabusk.

Seekordsel Äriplaanil on esinevad Ain Kaljurand, Aivar Hundimägi, Aivar Rehe, Andres Lipstok, Anne Mere, Joakim Helenius, Jüri Käo, Leon Glikman, Mart Laar, Meelis Mandel, Meelis Milder, Priit Sauk, Sandor Liiv ja Valdo Kalm.

Äripäeva aasta tippsündmus majanduskonverents Äriplaan 2010, mis annab ristlõike majandusest, näitab visioone ja trende järgmise aasta eelarve ja äriplaani koostamiseks. Juba pika traditsiooniga konverentsi läbiv mõte on anda põhjalik ülevaade järgmise aasta võimalustest ja ohtudest majandussektorite lõikes. Konverentsil pöörame pilgu Eesti majanduses enam kõneainet pakkuvatele sektoritele. Äriplaan 2010 annab suunised järgmise aasta eelarve ja äriplaani koostamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2009, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing