AUTOD: Hyundai Elantra saab kupeeliku ilme

1706-aripaev 24. september 2009, 21:01

Automedia fotograafid tabasid USAs Nevada
osariigis testisõitudel uue kupeeliku kerega Hyundai Elantra, mis peaks
eeldatavalt müügile jõudma 2011. aasta mudelina.

Väike-keskklassi sõidukite sekka pürgiv auto pidi algselt küll müüki tulema aastal 2013, kuid muutunud turusituatsioonist lähtuvalt nihutati debüüdi aega kaks aastat ettepoole. Nagu piltidest on näha, on Elantra praktiliselt tootmisküps ning hetkel tegeletakse selle tehnilise poole viimase häälestamisega.

Uus Elantra on oma eelkäijaga võrreldes hoopis kupeelikuma katusejoone ja pikema teljevahega, meenutades nii uut Hyundai i40/YF/Sonatat. Kaks autot jagavad ühiselt veerikudetaile, kuid mõõtude ja välisdisaini poolest on tegu siiski erinevate sõidukitega.

Hetkel on Elantra plaanitud müügile paisata eelkõige Aasias ning USAs, turustamisplaanide kohta Euroopas info puudub. Nimelt pole pärast viimast mudelivahetust kunagi Eestiski populaarset sõidukit siinkandis enam müüdud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. September 2009, 21:01
Otsi:

Ava täpsem otsing