Maailma kalleim burger maksab Las Vegases 5000 dollarit

25. september 2009, 23:09

USAs Las Vegases asuva luksushotelli
Mandala Bay gurmeerestoran Fleur de Lys lisas oma menüüsse maailma kõige kallima
burgeri – 5000 dollarit maksva FleurBurger 5000.

Restorani peakokk Hubert Keller iseloomustas seda kui maailma kõige luksuslikumat burgerit, mille vahel on parima kvaliteediga hanemaksapasteet ja musta trühvli kreem. Eesti rahas 53 265 krooni maksev einepakett sisaldab ka pudelit Chateau Pétrus 1990.

Kõik see serveeritakse spetsiaalselt Itaaliast toodud luksuslikel lauanõudel, mille klient saab pärast burgeri nautimist endale jätta. "Ettevaatust! Ära nõusid kiirrestorani kombe kohaselt prügikonteinerisse viska! Kui sa endale ei taha, too vähemalt meile," lõpetab gurmeeuudise Estravel, kes sellest oma kliente täna teavitas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2009, 23:10
Otsi:

Ava täpsem otsing