Üks küsimus: Kas ostaksite Eesti Energia aktsiaid?

ÄP 28. september 2009, 00:00

Stefan Andresson, erainvestor
Eesti Energia börsileminek oleks väga teretulnud. Riik ei peaks aga olemasolevaid aktsiaid müüma, vaid emissioonis kogutud raha peaks laekuma otse ettevõttele, uute emiteeritud aktsiate näol. Nii nagu on Fortum populaarne aktsia Soomes, nii sobiks ka Eesti Energia Eesti rahvaaktsiaks.

Samas, kas aktsiate ostmine on lõpuks hea või halb otsus, see selgub alles siis, kui hind on paika pandud.

Allan Remmelkoor, Kristiine Keskuse direktor
Selle üle võib mõelda, kuid see eeldaks vaba raha olemasolu, mistõttu ei saa praegu kindlat vastust öelda. Eesti Energia börsiletulek kätkeb endas kindlasti riske. Ma pole veendunud, kas see otsus on üldse põhjendatud. See tuleks väga põhjalikult läbi kaaluda. Ma pole kindel, kas Eesti Energia suudab säilitada oma põhitegevuse ega hakka tegema lihtsalt börsile soodsalt mõjuvaid otsuseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 18:57
Otsi:

Ava täpsem otsing