AUTOD: Citro?n C4 radikaliseerub

1706-aripaev 28. september 2009, 13:24

Järgmisel aastal oma debüüdi tegev uus
Citro?n C4 peaks saama praegusest silutud välimusega mudelist oluliselt
radikaalsema ilme.?

Neil Automedia fotodel pole põhjaliku maskeeringu alt reaalse auto jooni küll väga näha, kuid meediasse lekkinud info kohaselt minetab auto senise paipoisliku ilme, võttes omaks Citro?n uue, märksa silmatorkvama disainikeele.

Uueneb ka auto tehniline pool. Nii plaanitakse uue C4 puhul kasutada lisaks tavapärastele neljasilindrilistele bensiini- ja diiselmootoritele ka ökonoomseid kolmesilindrilisi ning hübriidjõuallikaid. Viimaste kohta tunnistavad Citro?ni esindajad küll avalikult, et need jõuavad seeriatootmisse millalgi hiljem ja sedagi kui mudelivaliku lipulaevad. Nimelt on hübriidjõuallikate tehnoloogia ja komponendid jätkuvalt liiga kallid selleks, et need suudaks meelitada tavalist ostjaskonda.

Ametliku debüüdi teeb uus Citro?n C4 järgmise aasta lõpus kui 2011. aasta mudel.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing