AUTOD: Peugeot 408 revolutsiooni ei tee

1706-aripaev 28. september 2009, 22:49

Järgmisel aastal ametliku debüüdi tegev
Peugeot 408 ei ürita automaailmas oma välimusega korraldada revolutsiooni, vaid
pigem püüab minna mõistliku arengu teed.

Tegelikult on Peugeot 408 debüüdi ideeautona juba teinud: autoostjate maitset testinud Peugeot RC Hymotion4, mida esitleti läinud aastal Pariisi autonäitusel. Seeriaauto nii radikaalne küll ei tule. Auto disainis on Peugeot disainerid läinud kaasa automaailmas hetkel domineeriva kupeelike sedaanide trendiga, püüdes nii kätte saada Ford Mondeo ja Opel Insignia poolt võlutud autoostjaid.

Veermiku ja jõuallikate valiku poolest on Peugeot 408 sarnane kontsernikaaslasele Citro?n C5-le. Küll saab uus suur Peugeot endale iseomase veermiku häälestuse, mille puhul on rõhk pandud mugavuse ja sportlikkuse kombinatsioonile.

Jõuallikate valikus on esindatud nii bensiini- kui ka diiselmootorid, mis suuremalt jaolt võetakse väikeste modifikatsioonidega üle praeguselt versioonilt. Lisaks saab 408 endale kaasajal kohustusliku hübriidjõuallikaga versiooni, mille CO2 pääst peaks eeldatavalt jääma alla 100g/km-le. Sellise suurusega autode seas on tegu rekordilise näitajaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 22:49
Otsi:

Ava täpsem otsing