HSBC: Aasia aktsiad võivad oktoobris langeda

28. september 2009, 13:23

Oktoobris võivad HSBC arvates Aasia
aktsiad langeda, kuna üleilmse majanduse taastumise jätkusuutlikus teeb muret,
vahendas Bloomberg.

„Lava hakkab tuleval kuul kergeks korrektsiooniks valmis saama,“ ütles HSBC Private Banki Singapuris töötav Aasia peainvesteerimisstrateeg Arjuna Mahendran Bloomberg TV-le. „Kõik on ekstreemselt otsustusvõimetud – kas järgmine liikumine tuleb üles või alla. See tekitab küsimuse – kas kõik see hea, mida oleme näinud eelmisel kuuel kuul, on jätkusuutlik.“

Augustis vähenes USAs ootamatult püsikaupade nõudlus. Euroopas kasvasid laenud eraisikutele ja ettevõtetele rekordaeglases tempos. Seevastu Hiina majandus kasvas teises kvartalis 7,9 protsenti. Augustis kasvas aastaga tööstustoodang maailma suuruselt kolmandas majanduses 12,3 protsenti ning laenude andmine kasvas 15 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 13:23
Otsi:

Ava täpsem otsing