Lobistid pooldavad Kallase jätkamist eurovolinikuna

28. september 2009, 07:36

Paljudel Brüsseli lobistidel poleks midagi
selle vastu, kui eurovolinik Siim Kallas jätkab samas ametis ka uues Euroopa
Komisjonis.


Ajakirja Economist poolt edukamaks eurovolinikuks valitud Siim Kallase initsiatiiviga avalikustada lobifirmade tuluallikad on kaasa tulnud suurem osa Brüsseli lobiste, vahendas eileõhtune „Aktulaane kaamera“.
"2000 on päris kõva number, nii et minu jaoks on põhimõtteliselt see projekt tehtud,“ kommenteeris Kallas fakti, et käesolevaks ajaks on registrisse end kirja pannud ligi 2000 lobiorganisatsiooni. „See tähendab, et meil on register, meil on informatsioon, kuid kindlasti ei ole see täiuslik ja seda on vaja täiustada."
"Me oleks väga rõõmsad, kui ta jätkab samas ametis uues Komisjonis, eriti, kui ta tuleb tagasi uue ambitsiooniga lahendada need kitsaskohad, mis praegu süsteemis veel eksisteerivad," ütles Corporate Europe Observatory lobist Olivier Hoedeman.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 07:36
Otsi:

Ava täpsem otsing