Mees kulutas varjupaigakoera ravile 40 000 krooni

28. september 2009, 19:49

Võrumaa mees Oskar Sisas kulutas ligi 40
000 krooni varjupaigast võetud Simba-nimelise koera esikäpaluude raviks,
mis said tõsiselt viga, kui loom traktori vikati ette jooksis.

Sisase tegu on üks kolmest ettevõtmisest, mis kandideerib aasta kõige koerasõbralikumaks teoks. Teised kandidaadid on tuntud loomaarst Tiina Toomet, kes annetas oma raamatu müügituludelt 10% omanikuta lemmikloomade raviks ja Hedvig Tahlfeldt, kelle loodud kampaania „Aita Eesti koeri“ eestvedamisel üritatakse abivajavatele koertele koguda miljon krooni.

Koerasõbralikum tegu selgub 28. septembrist kuni 7. oktoobrini toimuval internetihääletusel ja võitja kuulutatakse välja 11. oktoobril toimuval viiendal BIG Match Showl.

Aasta kõige koerasõbralikuma teo tiitel omistatakse isikule või isikutele, kes andis eelneval aastal märkimisväärse panuse Eesti koerapidamiskultuuri ja heade koerapidamistavade edendamisse ning koduta loomade elu leevendamisse.

Möödunud aastal esmakordselt toimunud konkursile esitati neli kandidaati, kellest internetihääletuse teel valiti välja hüljatud ja väärkoheldud koerte abistamisega tegelev Piret Audse.

BIG Match Show on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mis juhib tähelepanu kodutute loomade probleemile ja aitab varjupaikadele raha koguda. Kõik BIG Match Show tulud lähevad tänavu Valga ja Viljandi koduta loomade varjupaiga toetuseks. Varasemalt on BIG Match Show toetanud Rakvere, Kohtla-Järve, Pärnu, Tartu, Võru ja Haapsalu kodutute koerte varjupaika.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 19:49
Otsi:

Ava täpsem otsing