SEB ettevõtete panganduse valdkonna juhiks saab Allan Parik

28. september 2009, 15:17

Alates 28. septembrist on AS SEB Pank
juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Allan Parik.

Allan Parikul on pikaajalised pangandus- ja juhtimiskogemused. Ta alustas tööd pangas 1995. aastal. 1997. aastast sai temast suurettevõtete osakonna juhataja. 2000. aastast oli ta korporatiivpanganduse divisjoni juht ning 2007. aastast on ta olnud ettevõtete panganduse valdkonna juhi asetäitja, teatas pank.

„Käesolev ja järgmine aasta on Eesti ettevõtete jaoks olulise tähtsusega, kuna vaid kiired kohandujad suudavad väljuda kriisist esimeste seas. Piirkonna tugevaima pangana on meil laialdased võimalused klientidele abiks olla – seda nii finantseerimise kui ka strateegilise nõuga. Meie eesmärk on olla klientidele veelgi lähemal ning teha omaltpoolt kõik, et nad oleksid parimas positsioonis majandussurutise taandumisel,“ ütles SEB ettevõtete panganduse uus juht Allan Parik.

Viimased kaks aastat juhtis SEB ettevõtete panganduse valdkonda Kristoffer Lindberg, kes siirdus tagasi Soome, kus ta on alates 1994. aastast töötanud erinevatel ametikohtadel SEB Finlandis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 15:17
Otsi:

Ava täpsem otsing