Üks küsimus: Mis teenused võiks riik anda erasektorile?

ÄP 29. september 2009, 00:00

Kalju Kertsmik, Albu vallavanem
Seda tuleb analüüsida. Nii küll ei saa öelda, et erasektor teeb alati efektiivsemalt tööd. Kõik on ikka inimestes kinni, mõlemas sektoris on raamatupidajaid, kes suudavad teha ära ka kolme raamatupidaja töö. Aga kui räägitakse, et raamatupidamisprogrammid on erinevad, siis need tuleb muidugi üle vaadata.

Personaliarvestuse erasektorile andmine efekti ei anna, see võtab praegu raamatupidajalt kõige vähem aega.

Väiksemate riigihangete puhul on parem, kui sellega tegeleb enda ametnik, ta on paindlikum.

Olle Tischler, Oracle Eesti filiaali juht
Igal juhul on mõistlik laiendada erasektori ja riigi koostööd. Oleme Oracle'i korporatsioonis teinud omal nahal läbi kogu konsolideerimise ja teenuskeskusesse ülemineku protsessi, alustades raamatupidamisest kuni meiliserverite koondumiseni. Teenuskeskus loob efektiivsuse, standardiseerituse ja paindlikkuse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing