Estonia juhatuse liige Vello Järvesalu saadeti kohtu alla

29. september 2009, 09:06

ASi Taastusravikeskus Estonia juhatuse
liige Vello Järvesalu saadeti kohtu alla süüdistatuna omastamises, dokumendi
võltsimises ja võltsitud dokumendi kasutamises.

Süüdistuse kohaselt kasutas Järvesalu ettevõtte vara enda huvides, korraldades alates 2007. aasta suvest isiklike kulutuste tasumise äriühingu vara eest kokku summas peaaegu 52 000 krooni, sh võltsides kahte arvet, mis on hiljem esitatud Estonia raamatupidamisele, kirjutas Õhtuleht.

Järvesalu eestvedamisel pani Estonia basseini- ja saunakompleksis ehitustöid teinud ASi Oma Ehitaja projektijuht Raivo toime omastamise, kui ta ehitusfirma kulude alla kandis Järvesalu tuttava maja renoveerimisega tekkinud kulutusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2009, 09:06
Otsi:

Ava täpsem otsing