Lugeja arvab

ÄP 01. oktoober 2009, 00:00

  Parts: olge valmis, kaubandus paisub 20 protsenti
 • Otsekohesuse eest 10 punkti, aga see paarsada miljonit inimest on meie mastaapide jaoks liiga suur suutäis. Paluks siis kava või visiooni ka, kuidas riik kavatseb ettevõtjatele selles suunas teed sillutada.
 • Suhtlust Hiinaga peab kindlasti väärtustama, aga meid puudutab suhteliselt vähe see, millised on korrektuurid Hiina-Euroopa suhetes. Palju tähtsam on see, kuidas hakkavad sujuma Eesti-Vene suhted. Sest Hiina kaup läheb Euroopast mööda ja jõuab siia vaid selleks, et edasi suunduda Venemaale. Kui siit edasi rongid ei lähe ja veokid peavad seisma piiril terve nädala, siis ka kaubad siia ei tule. Aga olukord ei saa kuidagi paraneda, kui meie tipp-poliitikud püüavad igal võimalusel Venemaad solvata ja neile käru keerata. Ja Partsil ei jää üle muud, kui edasi unistada ja mullikesi ajada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 18:14
  Otsi:

  Ava täpsem otsing