Hennessy: 10aastane pulliturg on alanud

01. oktoober 2009, 17:42

Hennessy Fundsi investeerimisjuht Neil
Hennessy on positiivselt meelestatud USA aktsiaturu tulevikku.

„Arvan, et alustasime kümne aastase pullituruga,“ ütles ta. „Sellel ajal kahekordistub praeguselt tasemelt Dow Jonesi tööstuskeskmine kohe kindlasti“.

Praeguses madalate intresside keskkonnas on aktsiad ainus mõistlik rahategemise investeering, ütles ta TechTickerile. Miks sa peaksid panema raha 30aastasesse USA valitsuse võlakirja, mille tootlus on neli protsenti ja ootama 30 aastat, et raha tagasi saada. Võrdleme seda Dow Jonesi tööstuskeskmisega. Kolmekümne ettevõtte aktsiast koosneva indeksi dividenditootlus on kolm protsenti ja erinevalt võlakirjadest on sellel kasvuvõimalus. Lisaks istub triljoneid dollareid rahas ootel, et astuda aktsiatesse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2009, 17:42
Otsi:

Ava täpsem otsing