AUTOD: Uue Opeli tagauksed avanevad vastu sõidusuunda

1706-aripaev 03. oktoober 2009, 19:14

Tänaseni sisuliselt ajaloo prügikastis
koltunud vastu sõidusuunda avanevad uksed näivad üle elavat taassündi: just
sellist lahendust kasutatakse uuel Opeli väikesel mahtuniversaalil Meriva.

Kui eelmisel Genfi autonäitusel väljas olnud ideeauto Meriva Concept omapärast uste lahendust esimest korda demonstreeris, peeti seda lihtsalt toredaks reklaamitrikiks. Nüüd on aga selgunud, et nime Flex Door kandev ustesüsteem on siiski jõudmas ka seeriatootmisse.

Oma välimusse on Meriva laenanud elemente nii uuelt Opel Astralt kui Insignialt. Jõuallikate valikus on Meriva samuti identne Astraga: pakutakse luukpäralt tuttavaid bensiini- ja diiselmootoreid. Ametliku debüüdi peaks uus Meriva tegema 2010. aasta Genfi autonäitusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2009, 19:14
Otsi:

Ava täpsem otsing