Bo Christensen: majanduskriis on läbi

Katre Pilvinski 05. oktoober 2009, 00:00

"Aasia on olnud kasvutrendis juba mõnda aega ning tõenäoliselt tuleb juba 2010. aastal nii eurotsoonis kui ka USAs märkimisväärne majanduskasv," ütles Bo Christensen möödunud reedel Tallinnas toimunud Sampo Panga ja Danske Capitali investeerimisfoorumil.

Christenseni tõi välja kolm majanduskasvu toetavat suundumust: rahaturud on põhja läbinud ja nüüd liiguvad tõusutrendis; jätkuvad riikide valitsuste majanduse tugiprogrammid; rahvusvahelised kompaniid on jätkuvalt tugevate baasnäitajatega, mis tõstab nii tööturu stabiilsust kui ka tarbijate kindlustunnet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing