Korkkasukas portugaallane

Urmas Oja 05. oktoober 2009, 00:00

Anonüümsete Arhitektide büroo leidis, et tänapäeva paistab Portugali ajaloost arhetüübina välja hoopis uus materjal - kork! See maja pole viimistletud vanade pudelikorkidega, vaid paksude korgipuust plaatidega, mis sellele mõnusa karumõmmi mulje annab. Portugalist pärineb ju tervelt pool terve maailma korgitoodangust. Enamasti kasutatakse korki siseviimistluses, ent see maja on saanud selga terve korgist kasuka. Anonüümsed Arhitektid kannavad sellist nime aga seetõttu, et nad ei tunnista autorsuse põhimõtet ning on avatud ideedevahetusele ja koostööle.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing