Taskust pillatud Norra ime

Urmas Oja 05. oktoober 2009, 00:00

Võib-olla pole majal enesel kivikaljul kõige mugavam istuda, ent oma elanikke teenima on see täieliku laudiskattega hoone valmis seda varmamalt. Väike majake võtab kõik funktsioonid enda kanda ilma uhkeldamata ning muudab vormi vastavalt väiksemalegi funktsioonimuutusele. Igast detailist entusiasmi õhkav maja on väljast tume, et jääda vähegi varju, seest ja sisselõigete kohal aga lumivalge, pakkumaks perele valgusküllasemat ja optimistlikumat hubasust. Fantastic Norway näeb kõige alusena kliendi ja tellija vahelist kodust dialoogi. Selline rajatis saabki sündida vaid sõbralikes projekteerimistingimustes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing