Bauhofi müügijuht suundus tööle Rakvere Lihakombinaati

05. oktoober 2009, 13:37

Tänasest alustas Rakvere Lihakombinaadi
müügidirektori ametikohal tööd Janek Kalbin, kes seni töötas Bauhofi (Ehitus
Service OÜ) müügidirektorina, teatas ettevõte.

Janek Kalbin omab pikaajalist kogemust lihatööstuses ning lihatoodete turul, olles varasemalt töötanud nii Rakvere Lihakombinaadis kui ka AS Tallegg.

Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe Anne Mere sõnul tunneb uus müügidirektor hästi nii Rakvere müügisüsteemi kui ka üldist lihaturu olukorda. „Janek Kalbin omab pikaajalist kogemust lihavaldkonnas, olles seotud lihatoodete müügiga 2003 kuni 2008. aastate erinevatel perioodidel vastutav müügi eest nii Rakvere Lihakombinaadis kui Talleggis. Seetõttu usun, et lihaärisse taas sisseelamine saab olema kiire ning sujuv,“ selgitas Anne Mere uue müügidirektori valiku kriteeriume.

Janek Kalbini sõnul on Bauhofis töötatud pea kaks aastat andnud olulise kogemuse jaekaubanduse vallas, mida on võimalik klientidega parema koostöö nimel nüüd Rakveres rakendada. „Olen ka vahepealsel perioodil püüdnud jälgida, kuidas Rakverel läheb, ja nende tegemistele kaasa elanud, tarbijana olen olnud kindel Rakvere toodete eelistaja,“ sõnas Janek Kalbin. „Lihatoodete tootmise - ja müügivaldkond on ikka südamelähedane, seetõttu sündis ka otsus uuesti Rakvere meeskonnaga liituda", lisas Janek Kalbin.

Rakvere Lihakombinaat on 31 %-ga turuliider Eesti lihatoodete turul, kes pakub tuntud headuses lihatooteid igale maitsele. TNS Emori lihaturu uuringu põhjal ostis 79% tarbijatest Rakvere tooteid, neist 41% eelistab igal ostukorral ainult Rakveret (Emor, Lihaturu uuring, veebruar 2009). Selle aasta Emori ettevõtete mainekuvandi uuringu põhjal on Rakvere Lihakombinaat Eesti mainekaim ettevõte jagades esikohta Swedbankiga.

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal. Rakvere Lihakombinaadis realiseeritakse 70% Eestimaa sigadest ning ligikaudu 50% veistest. Ettevõte, kus töötab ligi 900 inimest, on üks Virumaa suurimaid tööandjaid. Lisaks emaettevõttele AS Rakvere Lihakombinaat kuuluvad Baltimaade suurimasse lihatööstuskontserni veel lihakasvatusettevõte AS Ekseko, Rigas Miesnieks Lätis ja Klaipedos Maisto Mesos Produktai Leedus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2009, 13:47
Otsi:

Ava täpsem otsing