Brasiilia kasumid võivad kasvada oodatust enam

05. oktoober 2009, 21:13

Brasiilia ettevõtete kasumid võivad Bank of
America hinnangul tuleval aastal kasvada oodatust enam, kuna
tarbijakulutused suurendavad majanduskasvu, ettevõtete finantseerimise kulud
kahanevad ja riigi valuuta tugevneb, vahendab Bloomberg.

„2010. aasta 26 protsendises kasumikasvus on ülesse poole risk,“ ütles panga Sao Paolos töötav Ladina-Ameerika strateeg Pedro Martins Jr. „Ta soovitab investoritel hoida portfellis Brasiilia kompaniide aktsiad suurema osakaaluga, kui võrdlusindeksites.

Brasiilia Bovespa indeks on tõusnud tänavu 63 protsenti võrreldes arenevate turgude MSCI indeksi 59 protsendise kasvuga. Tuleva aasta prognoositud kasumite alusel on Brasiilia aktsiad 14 protsenti üleilmsetest odavamad. Brasiilia majandus võib tuleval aastal kasvada 5,3 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2009, 21:13
Otsi:

Ava täpsem otsing