Üks küsimus: Kas vahetad II pensionisamba fondi?

ÄP 06. oktoober 2009, 00:00

Ando Jukk, ASi UPM-Kymmene Otepää tegevjuht
Pensionisamba vahetamise peale pole olnud mahti mõelda. Näis, kas seda raha kunagi pensionärina ka kätte saab. Olen omal ajal valitud Hansapanga pensionifondi K3 käekäiku jälginud. Ja üllataval kombel on mul kevadega võrreldes osa isegi kasvanud.

Allan Aron, Kunda linnapea
Tegin II pensionisamba viimasel hetkel ja kui ma vaatan pensionifonde, ega mul väga suurt usku pole. Kui midagi on pensionieaks järele jäänud, siis on eksperiment õnnestunud, sõltumata summast. Pole mõelnud ka vahetada, kuna igalühel on oma head ja vead - kellelgi ei lähe praegu hästi, kui vaadata neid kõveraid. Praegu ei hakkaks vahetama, vaatan siis, kui tõusu aeg tagasi tuleb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing