Fidelity prognoosib mitmeaastast pulliturgu

06. oktoober 2009, 20:31

Fidelity International prognoosib, et
jätkusuutlik majanduskasv ja madalad intressid üle maailma toovad mitmeaastase
aktsiate pullituru, mida veavad arevad turud, vahendab Bloomberg.

„Madal majanduskasv tähendab madalaid intresse ning see on tegelikult parim keskkond aktsiaturule investeerimiseks,“ ütles Fidelity investeeringute president Anthony Bolton. Sellises madalal kasvu keskkonnas võin ogaüks kasvu näidata, kui seda investorid ülesse ajavad. See on väga positiivne arenevatele turgudele võrreldes areneud turgudega.“

Kuigi Austraalia keskpank tõstis täna intressi jäävad Boltoni sõnul USA ja Euroopa intressid madalalae veel üheks aastaks. Iseäranis optimistlik on ta Hiina aktsiate suhtes, kuna Hiina valitsus suudab saavutada jätkusuutliku majanduskasvu ilma inflatsioonita.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2009, 20:31
Otsi:

Ava täpsem otsing