Arakas ja Lepik teevad uue varahaldusfirma

ÄP 07. oktoober 2009, 00:00

"Julgus alustada uusi ettevõtteid praegusel kriisiajal on igati tubli ja eduline ning ka eeskujuks paljudele," ütles RedGate Capital OÜ juhatuse liige Aare Tammemäe.

Arakase sõnul asub loodavasse äriüksusesse tööle Lepiku juhitud meeskond. "EfTEN Capitali peamine tegevusala on kinnisvarainvesteeringute tegemine ja juhtimine, kuid meie soov on tegevusprofiili laiendada ning üles ehitada uus Eesti kapitalil põhinev varahaldusfirma," ütles Arakas.

LHV Varahaldus tegevjuht Mihkel Oja ütles, et kohalikul kapitalil põhinevad investeerimisvõimaluste pakkujad on Eesti turule oodatud. "Praegu on lõviosa pankadest ja varahaldusfirmadest välismaalaste käes, selles mõttes on uue kohaliku ettevõtte tekkimine Eesti finantssektori arengut silmas pidades tervitatav," ütles ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing