Narva võimud tellisid endale positiivse uuringu

08. oktoober 2009, 08:57

Narvalased suhtuvad kõige paremini
Stalnuhhinisse ja Keskerakonda, isegi korruptsioonis süüdistatavasse Narva
linnavolikogu liikmesse Aleksandr Moissejevisse.

Valimiste eel Narva linnavalitsuse tellitud sotsioloogilise uuringu järgi suhtuvad narvalased kõige soosivamalt Keskerakonda: 42 protsenti küsitletutest suhtub sellesse parteisse positiivselt ja 12 protsenti negatiivselt. Kõige tõrjuvamalt suhtutakse Reformierakonda - 42 protsenti suhtub neisse negatiivselt ja ainult 7,6 protsenti positiivselt, kirjutab Põhjarannik.

Ka tuntud inimeste loetelu juhivad tsentristid: Mihhail Stalnuhhin (küsitletutest suhtub temasse positiivselt 49,2 ja negatiivselt 12,6 protsenti) ja Eldar Efendijev (protsendid vastavalt 43,7 ja 7). Veel suhtuvad piirilinlased soosivalt valimisliitu Meie Kodu - Narva juhtivasse Narva Vene kodanike liidu liidrisse Juri Mišinisse ja positiivne reiting on ka korruptsioonis süüdistataval Narva linnavolikogu liikmel Aleksandr Moissejevil.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2009, 11:27
Otsi:

Ava täpsem otsing