• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja tulemus analüütikute prognoosist vaid pisut väiksem

  Kaubamajade ärisegmendi käive kahanes aastatagusega võrreldes koguni 28 protsenti.
  Swedbanki analüütik Pavel Lupandin ütles, et tema prognoosist oli Tallinna Kaubamaja käive ainult 5 protsenti väiksem. "Kõige vähem vastasid ootustele just kaubamajade käibed, samas teised segmendid tasakaalustasid kogutulemust ja seepärast oli see oodatust ka ainult nii vähe väiksem," lisas ta.
  Samas märkis analüütik, et Tallinna Kaubamaja müügitegevus ei ole veel taastunud.
  LHV analüütiku Henri Adamsi sõnul jäi Tallinna Kaubamaja kolmanda kvartali käive LHV Panga prognoosidele veidi alla. Suurusjärguks nimetas ka tema 5 protsenti, mis oli suures osas põhjustatud automüügi ning kaubamajade segmendi tulemustest. "Samal ajal vastasid Selverite müüginumbrid ootustele ning jalatsiäri ja kinnisvara ärisegmendi käive oli isegi veidi suurem, kui prognoosisime," lisas ta.
  Adamsi sõnul on aasta lõpp kaubamaja jaoks alati kaasa toonud tugevad käibenumbrid. "Ootame, et viimases kvartalis näidatakse müügitulu suurusjärgus 1,8 miljardit krooni," ütles Adams.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.