ÄP fototoimetus • 12. oktoober 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kelle poolt Te kindlasti ei hääleta?

Heino Priimägi, ettevõtja, ASi Rubla kaasomanik

Ma ei ole nii mõelnud, et keda ma kindlasti ei vali. Mul on juba valimas käidud ja valik tehtud. Eesti on nii väike, et kui ma nüüd hakkaksin nimetama, kelle poolt ma kindlasti ei hääleta, siis ei tule sellest midagi head.

Jaak Hinrikus, ettevõtja, Põlva Agro endine suuromanik

Raske on öelda, keda ma ei valiks. Kergem on öelda, keda ma valisin ja kuna ma ise kandideerin, siis valisin iseennast. Toetan Rahvaliidu poliitikat.

Kuldar Leis, Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees

Ei hääletaks selge demagoogia poolt. Eestis siis Keskerakonna poolt. Põhjus, miks ma Keskerakonna suhtes nii ärritunud olen, on see, et just täna (eile - toim) sai mu abikaasa Edgar Savisaarelt SMSi. Savisaar kirjutas, et kui sa soovid hääletada uute töökohtade loomise poolt, siis vali Keskerakond. See on näide demagoogiast. Keskerakonna tegevus ei aita kaasa uute töökohtade loomisele.

Autor: ÄP

Hetkel kuum