Goldmani tänane soovituse alandamine liigub vastuvoolu

13. oktoober 2009, 22:37

Tänane Goldman Sachsi aktsiasoovituse
alandamine Meredith Whitney poolt liigub üldisele trendile vastuvoolu, sest
järjest rohkem analüütikuid soovitab aktsiat osta.

Whitney soovituse alandamine oli esimene alates 15. aprillist, kirjutab Bloomberg. Viimase kuue kuuga on Goldmani aktsiasoovitust tõstnud 10 analüütikut, üks neist, JMP Securities, on seda teinud kahel korral. Lisaks sellele alustas aktsiat katma ka Deutsche Banki analüütik Michael Carries, kes soovitab väärtpaberit samuti osta.

Whitney tegi endale nime 2007. aasta novembris kui soovitas müüa Citigroupi aktsiat ning ennustas, et pank vähendab dividendide maksmist. Enne tänast Goldman Sachsi soovituse alandamist oli tegemist tema analüüsifirma Meredith Whitney Advisory Group, mille ta asutas selle aasta 13. juulil, ainsa ostusoovitusega.

Goldman Sachsi aktsiat soovitab osta 18 analüütikut, hoida 9 ning müüa ei soovita mitte keegi.

Meredithi soovituse alandamine kukutas täna Goldmani aktsia hinda 1,5 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 22:37
Otsi:

Ava täpsem otsing