LHV: Olympicu kulude kärpimine muljetavaldav

13. oktoober 2009, 20:43

Kuigi Olympicu selles mahus kokku
tõmbamine, kasiinode sulgemise näol, ületas LHV ootusi, kiidab analüütik Sten
Pisang ettevõtte kiiret kohanemist kukkunud tuludega.

"Sellises mahus kokkutõmbamine oli üle LHV ootuste," ütles Pisang Äripäevale ja lisas, et peale selle, et kasiinode sulgemisega kaasnevad ühekordsed kulud, väheneb ka tulude pool, mis avaldab kasumlikkusele negatiivset mõju. "Seega korrigeerime LHVs vastavalt ka prognoose lähiajal," kinnitas analüütik.

Tema sõnul tähendab olukord lühiajaliselt tulude vähenemisest ja ühekordsetest kuludest tingitud kahjumit, kuid pikemas perspektiivis on see pigem hea uudis. "Olympicu senine agressiivne kulude kärpimine ja kohandumine järsult kukkunud tuludega on olnud muljetavaldav ning praegune kasiinode sulgemine ja kulude kärpimine aitab kiiremini kasumlikkust parandada," oli Pisang kiitev.

Olympic EG otsustas kolmandas kvartalis sulgeda kokku 18 kasiinot, selgub börsiteatest. Neli neist asuvad Eestis, viis Lätis, neli Leedus, neli Rumeenias ja üks Poolas. Esimesel poolaastal sulges kasiinokett 49 kasiinot, kuhu kuuluvad ka 24 Ukrainas suletut. Hetkel opereerib kontsernis kokku 68 kasiinot, märgitakse avaldatud teates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 20:43
Otsi:

Ava täpsem otsing