Endine Ekspress Grupi õigusnõunik hakkab juhtima ICE Credit Groupi

14. oktoober 2009, 09:47

Eesti suurimat krediidihaldusteenuseid
pakkuvat ettevõtete gruppi ühendava ASi ICE Credit Group juhatuse esimeheks sai
senine ASi Ekspress Grupp õigusnõunik Ülar Maapalu. ICE Credit Group haldab
Julianus Inkasso OÜd, ASi Aktiva Finants, ASi Krediidkassa ning nende
sõsarfirmasid Lätis ja Leedus.

„Heitlikes majandusoludes viitvõlgnevused kasvavad, millega tulemuslik tegelemine nõuab järjepidevust ja nutikust – Ülaril jagub piisavalt mõlemat,“ selgitas ASi ICE Credit Group nõukogu esimees Viktor Mahhov. „ICE Credit on tõestanud end Eesti juhtiva krediidihaldusteenuseid pakkuva ettevõtete grupina ning Julianus Inkassost on kujunenud tegevusvaldkonna sünonüüm. Usun, et Ülar suudab arendada tegevust lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus, kus ICE Creditil on tütarfirmad. Praegu on ICE Crediti ees võimalusterohkeimad ajad.“

„Viimasel ajal on ärinõuete valdkonnas näha, et nõuded tuuakse intensiivsesse menetlusse tunduvalt varasemas etapis, mis samas tõstab nende laekumise kindlust,“ selgitas ICE Credit Groupi juhatuse esimees Ülar Maapalu. „Toome klientidele aastas tagasi kümneid miljoneid kroone, mis majanduslanguse ajal on eriti väärtuslikud. Ühtlasi tahame jätkata nõuete kokkuostu, mis võimaldab klientidel vabaneda probleemvõlgade sissenõudmisest. Nii nagu Eestis on ka Lätis ja Leedus ettevõtete ja eraisikute võlgnevused majanduslangusega kaasnevalt hüppeliselt kasvanud.“

AS ICE Credit Group on Eesti juhtiv krediidihaldusteenuseid pakkuvate ettevõtete grupp, kuhu kuuluvad Julianus Inkasso OÜ, AS Aktiva Finants, AS Krediidikassa ning nende sõsarfirmad Lätis ja Leedus. Grupis töötab kolmes riigi kokku 50 inimest. Grupi möödunud aasta käive oli 105 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2009, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing