Kriisi kaart: kinnisvaraturg elavneb, firmade krediidirisk kasvab

15. oktoober 2009, 10:19

Äripäeva igakuiselt olulisemate
majandusnäitajatega täiendatav Kriisi
kaart näitab, et septembris on kinnisvaraturg elavnenud, kuid märgatavalt on
kasvanud ettevõtete krediidiriskid ja pankrotid.

Kuigi korterite keskmine ruutmeetri hind jätkas langemist, on samal ajal märke kinnisvaraturu elavnemisest. Korterite müügikuulutuste arv suurenes septembris enamuses maakondades ja suuremates linnades.

Sarnaselt korterite müügikuulutuste kasvule näitab kinnivaraturu elavnemist ka kinnisvaratehingute üldstatistika. Suvise vaikelu järel tõusis kinnisvaratehingute arv kõrgemale kui enne suve maikuus enamuses maakondades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2009, 10:19
Otsi:

Ava täpsem otsing