Vangerdused Tallinki juhtkonnas

15. oktoober 2009, 16:06

Tallinki juhatuse liige ning kontserni
tütarettevõtte Tallink Silja tegevdirektor Keijo Mehtonen läheb pensionile.

Tallinki nõukogu rahuldas Mehtoneni tagasiastumisavalduse oma tänasel koosolekul. Keijo Mehtonen jätkab Tallink Silja nõukogu liikmena, teatas ettevõte börsile.

Tallink Silja tegevdirektoriks nimetati Margus Schults (sünd. 1966), kes alates 2008.a. töötas Tallinki juhatuse nõunikuna. Enne liitumist Tallinkiga töötas Margus Schults Stockholmis SEB Grupi personaliüksuse juhtkonnas.

Tallink Silja tegevdirektori asetäitjaks nimetati Pasi Näkki. Pasi Näkki jätkab ka oma praegust funktsiooni - vastutamist Soome marketingi- ja müügitegevuse eest.

Tallinki nõukogu otsustas oma tänasel koosolekul valida juhatuse liikmeks ettevõtte finantsdirektori Janek Stalmeisteri (sünd. 1974). Tallinkis on Janek Stalmeister töötanud alates 1999. aastast ning finantsdirektorina alates 2005. a. Janek Stalmeister on lõpetanud Rahvusvahelise Kõrgkooli LEX majandusteaduskonna. 1994-1997 töötas ta Eesti Vabariigi Rahandusministeeriumi välislaenude talituse juhatajana. Janek Stalmeisterile kuulub 20400 AS-i Tallink Grupp aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2009, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing