USA tarbijakindlus tegi järsu kukkumise

16. oktoober 2009, 19:41

USA tarbijakindlus langes oktoobri alguses
järsult, kui seda kirjeldav indeks vajus septembrikuiselt 73,5 punktilt 69,4
punktile, kirjutab AP.

Reuters/Michigani Ülikooli indeksi langus oli oluliselt suurem, kui prognoositud 72,0 punkti. Tarbijakindlus kerkis septembris lausa 8 punkti oma kõrgeimale tasemele alates 2008. aasta jaanuarist ning väikest tagasilööki oligi oodata.

Tarbijad seisavad endiselt silmitsi tõsiste väljakutsetega, mille hulka kuuluvad töökaotused, väga madal sissetulekukasv ning kõrge võlakoormus. Teisest küljest on aktsiate tõusud olnud suhteliselt kindlameelsed ning ka uute töötute lisandumine aina väiksem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2009, 19:41
Otsi:

Ava täpsem otsing