Mõis tuulutaks Tallinna linnavalitsust

18. oktoober 2009, 08:48

Ettevõtjad Jüri Mõis ja Allan Martinson
soovisid, et Tallinnas võim vahetuks.

„50 protsenti juhtkonnast on lubamatult nõrgad isiksused nii intellektuaalse, hariduse või mis iganes taseme poolest,“ lausus Mõis Äripäevale. Tema arvates on linnavalitsus toonud Keskerakonna hüveks liialt palju ohvreid.

„Valisin Ken-Marti Vaheri, sest see oli kõige õigem valik. Terve mu pere valis tema,“ lausus Mõis. Ta lisas, et tema arvates peaks meeris tuulutama, sest praegune linnavalitsus häirib tema igapäevast elu.

„Mulle käib pinda, et siin kandis ei saa korralikku lasteaiateenust, kuigi inimesed elavad siinkandis“ märkis Mõis. Samuti valmistab Mõisale parajalt peavalu, et teed pole korras. „Praktiliselt istud iga päev ummikus. Mul ei ole mugav. Mitte kellelgi ei ole mugav siin Kakumäel,“ märkis ta. Kuna Mõisa sõnul ongi linnavalitsus praktiliselt rahajagamine, leiab ta, et raha paigutatakse valedesse kohtadesse.

Allan Martinson ei soovinud avalikustada, kelle poolt hääletas. Küll aga lausus ta, et ei toetanud kehtivat võimu. „Oletame, et sul on ettevõte, mille juht teeb küll õigeid otsuseid, aga on kõigile ikkagi ebameeldiv. Sa ju ei vali ju tema poolt,“ sõnas Martinson. Ta lisas, et ei hinda otseselt praegust linnavalitsuse otsuseid heaks ega halvaks, vaid talle ei istu maailmavaade, mida Keskerakond esindab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2009, 08:56
Otsi:

Ava täpsem otsing