Üks küsimus: Kas Swedbank taastab maine hüvitisega?

ÄP 19. oktoober 2009, 00:00

Jüri Ross, ASi Infotark tegevdirektor
Kui ta hüvitab, siis ta kindlasti taastab usalduse. Ma isegi arvan, et siis võidab pigem lisa ka. Kliendid ju hääletavad jalgadega, ega seal muud ole. Ka fondide vastu võiks usaldus taastuda. Kindlasti see on hea õppetund ja nad tulid aumehelikult õppetunnist välja.

Ka isiklikult lõi seoses võlakirjafondi juhtumiga panga usaldus minu silmis kõikuma. Kui loed informatsiooni, mis kätte tuuakse, siis ikka paneb mõtlema. Mul endalgi on samasugused kaotused nii pensioni pealt kui ka erainvestorina.

Eduard Saul, ASi Valior juhatuse esimees
Kui usaldus on ükskord kannatada saanud, siis selle taastamine võtab väga kaua aega ning selline üksik finantskompensatsioon kindlasti usaldust ei taasta. Panga otsus aitas vaieldamatult kaasa sellele, et usaldusväärsus veidike tõusis, aga kindlasti ei ole see piisav, et tõsta usaldus halvale uudisele eelnenud tasemele.

Minu hoiused on endiselt Swedbankis ja Swedbankiga on seotud ka minu elukindlustused, aga kindlasti sunnib juhtum mind väga tõsiselt järele vaatama, kas ma sõlmin uusi lepinguid Swedbankiga. Enne usaldasin panka lausa pimesi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing