• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Kas Swedbank taastab maine hüvitisega?

  Jüri Ross, ASi Infotark tegevdirektor
  Kui ta hüvitab, siis ta kindlasti taastab usalduse. Ma isegi arvan, et siis võidab pigem lisa ka. Kliendid ju hääletavad jalgadega, ega seal muud ole. Ka fondide vastu võiks usaldus taastuda. Kindlasti see on hea õppetund ja nad tulid aumehelikult õppetunnist välja.
  Ka isiklikult lõi seoses võlakirjafondi juhtumiga panga usaldus minu silmis kõikuma. Kui loed informatsiooni, mis kätte tuuakse, siis ikka paneb mõtlema. Mul endalgi on samasugused kaotused nii pensioni pealt kui ka erainvestorina.
  Eduard Saul, ASi Valior juhatuse esimees
  Kui usaldus on ükskord kannatada saanud, siis selle taastamine võtab väga kaua aega ning selline üksik finantskompensatsioon kindlasti usaldust ei taasta. Panga otsus aitas vaieldamatult kaasa sellele, et usaldusväärsus veidike tõusis, aga kindlasti ei ole see piisav, et tõsta usaldus halvale uudisele eelnenud tasemele.
  Minu hoiused on endiselt Swedbankis ja Swedbankiga on seotud ka minu elukindlustused, aga kindlasti sunnib juhtum mind väga tõsiselt järele vaatama, kas ma sõlmin uusi lepinguid Swedbankiga. Enne usaldasin panka lausa pimesi.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nokia kasum tegi suure hüppe
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Pikk koroona kurnab ning nõuab haiglatelt jõudu ja raha
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.