Ansip peab valimiste tulemusi poliitilise stabiilsuse ilminguks

19. oktoober 2009, 18:07

Valimistulemuste kohaselt Tallinna
linnavalitsuses Reformierakonnal võimu juurde asja ei ole, vahendas "Aktuaalne
kaamera".


"Ma peaksin seda pigem poliitilise stabiilsuse ilminguks ja ehkki sellisel kujul see stabiilsus mulle kui Reformierakonna esimehele ei pruugi meeldida, on see stabiilsus siiski hinnatav," selgitas Andrus Ansip.
Isamaa- ja Res Publica Liidu Mustamäe kandidaadi Juhan Partsi arvates annavad valimistulemused nii IRL-ile, Reformierakonnale kui Sotsiaaldemokraatlikule erakonnale ainet järelemõtlemiseks.
"IRL-il, Reformierakonnal ja sotsidel on suur järelemõtlemise koht, sest päeva lõpuks ei erista neid nelja erakonda, kes tõenäoliselt volikogus saavad oma kohad, mitte lahendused, vaid kõige rohkem teeb muret nö filosoofiline platvorm," rääkis Parts.
Sotsiaaldemokraatidel ei olnud põhjust tulemuste üle rõõmustamiseks, aga ka mitte kurvastamiseks, samas ei pruugi nende jaoks tee pealinna valitsusse läbi olla, kuna volikogus kindla enamuse saanud Keskerakond võib teha sotsidele ettepaneku võimu jagada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing