Hasbro üllatas multikamaailma tegelaste najal

19. oktoober 2009, 16:19

Mänguasjatootja Hasbro teenis kolmandas
kvartalis ootusi ületanud 8,8protsendilise kasumikasvu tänu multikamaailmast
tuttavate mänguasjade tugevatele müügitulemustele ka majanduse tagurpidikäigu
ajal, vahendab Wall Street Journal.

Selle valdkonna mänguasjades plaanib ettevõte veelgi laieneda. Hasbro teenis 150,4 miljoni dollarilise kasumi, mis teeb aktsia kohta 99 senti. Aasta varem oli kasumiks 138,2 miljonit dollarit ehk 89 senti aktsia kohta. Käive langes 2 protsendi jagu 1,28 miljardile dollarile. Analüütikute ootus kasumile oli 93 senti ning käibele 1,32 miljardit dollarit.

Hasbro USA ja Kanada müük langes 3,6 portsenti ning ka rahvusvaheline müük langes sama palju. Kui jätta arvestamata valuuta kõikumisest tingitud muutused, oleks rahvusvaheline müük kasvanud 4 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 16:22
Otsi:

Ava täpsem otsing