AirBaltic võib huvituda Eesti siselendude korraldamisest

20. oktoober 2009, 08:45

AS Tallinna Lennujaam regionaalsete
lennujaamade direktor Andres Taimla kinnitas, et Läti lennukompanii airBaltic on
ilmutanud huvi meie siseliinidel lendamise vastu. Lätlased kinnitavad, et
kevadel võivad saarlased oodata neilt häid uudiseid, kirjutas Oma Saar.

"Minu teada on lätlased ühel kõrgel foorumil ja täiesti avalikult seda välja öelnud: lendamine kolmnurgas Riia–Kuressaare–Tartu on perspektiivne," kinnitas Taimla. "Euroopa Liidus on avatud taeva kokkulepe ja kellelegi ei tohi takistusi teha," lisas ta.

Läti lennufirma airBaltic asepresident Janis Vanags kinnitas samuti huvi olemasolu, ent firmasaladusele viidates ei soovinud ta kaarte avada. "Kõik on võimalik, pole probleemi. Uuel aastal tulevad kindlasti eestlastele meeldivad uudised. Kui vaja, siis lendame ka Eesti-siseselt," sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2009, 12:42
Otsi:

Ava täpsem otsing