Sotsid alustavad Keskerakonnaga koalitsioonikõnelusi Tallinnas

21. oktoober 2009, 08:31

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna
piirkond otsustas võtta vastu Keskerakonna eilse kutse alustada Tallinnas
koalitsiooniläbirääkimisi, sest vaid võimul olles saab tõhusalt oma valijate
huvide eest seista.

“Sotsiaaldemokraatide ja Keskerakonna vaadetes Tallinna arengule on olemas selge ühisosa, kuid üleval on ka teemasid, mis eeldavad tulist vaidlust, teatasid sotsid oma pressiteates. Meie lõplik otsus sõltub läbirääkimiste käigust. Me ei trügi iga hinna eest võimule. Me moodustame koalitsiooni vaid siis, kui suudame kaitsta oma valijate huve,” ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jüri Pihl.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond on läbirääkimisteks Keskerakonnaga moodustanud delegatsiooni, kuhu kuuluvad erakonna esimees Jüri Pihl, aseesimehed Katrin Saks ja Peeter Kreitzberg ning Tallinna piirkonna juht Jaak Juske.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 20:41
Otsi:

Ava täpsem otsing