• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohtul on hulk tõendeid, et Mutli soojamaareisil ei käinud

  Mutli on vaidlustanud talle politsei poolt korruptsioonivastase seaduse rikkumise eest tehtud trahviotsuse selle eest, et väidetavalt käis Mutli koos elukaaslasega 2007. aasta sügisel reisil Tenerifel ning osaliselt tasus ta soojamaareisi eest Tallinna Farmaatsiatehase ostetud 15 000 krooni suuruse kinkekaardiga.
  Kuigi kinkekaardi üleandjat pole tuvastatud, teavitas reisifirma, et nende andmetel käis Mutli asemel rändamas abilinnapea elukaaslase ema Merle Saar.
  Piirivalve andmetel pole Mutli 2007. aasta 20.-27. novembrini riigist välja reisinud. Küll aga ei fikseerita alates 2004. aastast Euroopa Liidu siseseid piiriületusi.
  Linnakantselei andmetel viibis Mutli 21. novembril linnavalitsuse istungil. Linnavolikogus 20.-27. novembrini istungit ei peetud.
  Mutli elukaaslane Ingrid Saar keeldus eile tunnistusi andmast. Küll aga väitis abilinnapea kaasa ema Merle Saar, et käis 2007. aastal kaks korda reisil. Tenerife oli üks sihtkoht. Samas keeldus naine tunnistamast, milliste vahenditega ta reisi eest tasus.
  Abilinnapea ise istungil ei osalenud.
  Autor: Katariina Krjutshkova
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.