Palve SEB-le ja Swedbankile

Meelis Mandel 22. oktoober 2009, 00:00

Te mõlemad avaldasite sel nädalal oma kolmanda kvartali tulemused, mida ohtralt tsiteeriti üle maailma. Ja õigusega, sest siitpoolt Soome lahte vaadates on tegemist kõige operatiivsema professionaalse hinnanguga Leedu, Läti ja Eesti majandusele.

Sellega seoses on mul aga teile palve - kas soostuksite edaspidi käsitlema tulemustest teada andes Lätit, Leedut ja Eestit eraldi, mitte sõnaga "Baltic"? Sest kui ehk välja arvata Soome meedia, ei tee muu maailm kolme riigi vahel vahet ja nii nagu teie ees, nii levib hinnang mütoloogilise "Balti" kohta üle maailma.

Kuigi väiksed, oleme ikkagi eraldi riigid, nagu te ise kõige paremini teate. Ja teie endi aruannetes, vaadates nt provisjonide muutust, on ju selgelt näha Eesti teistsugune areng võrreldes Läti või Leeduga. Balti riikide eraldi käsitlemine üldises kommunikatsioonis, mida jälgivad välisinvestorid, on sellisel juhul ka teie huvides.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing