Savisaar: inimesed soovivad vahetust Toompea poliitikas

25. oktoober 2009, 10:58

Nendel valimistel Keskerakonna ja sotside
poolt hääletanud inimesed soovivad vahetust Toompea poliitikas, vastas Edgar
Savisaar intervjuus Delfile küsimusele, kas püütakse kogutud häältega ka
Toompeal võimu vahetada.

„Ma arvan, et igas normaalses Lääne-Euroopa riigis oleks peaminister sellist tulemust nähes teatanud sealsamas ja kohe enda tagasiastumisest, kuid Ansip leiab, et olukord on kõigiti kena, sest väga paljud inimesed käisid valimas. Ta nagu ei teaks, et nii palju inimesi tuli valima, sest nad soovisid isiklikult anda hääle tema ja tema valitsuse vastu,“ märkis Savisaar intervjuus.

Samuti märkis taas Tallinna linnapeaks pürgiv Edgar Savisaar, et Keskerakond pole teinud mingit propagandat linna või riigi raha eest ning ei kavatse seda ka teha, rõhutades, et teised poliitikud pole sellele punktile isegi mitte alla kirjutanud, sest võimule saades võib tulla kiusatus peale, kuid siis on käsi juba antud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. October 2009, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing