BÖRS: Toyota Industries üllatas

26. oktoober 2009, 09:41

Toyota Industries teenis ootamatult kasumi.
Korea majandus kasvas seitsme aasta kiireimas tempos. Sellised pealkirjad
mõjutasid Aasia aktsiaturge.

Toyota Motori kontrollitav autovaruosade tootja Toyota Industries teenis ootamatult kasumi. Autotootja tütarettevõtte aktsia hind tõusis 7,4 protsenti, autootja enda aktisa tõusis kaks protsenti. Ettevõte ise prognoosis endale kahjumit.

Credit Suisse tõstis Korea suuruselt teise autootja Kia Motorsi aktsiasoovitust ning aktsia reageeris sellele 1,6 protsendise tõusuga.

Korea suurima kaubamajaketi aktsia tõusis 1,6 protsenti. Lotte Shoppingu kolmanda kvartali puhaskasum kasvas 19 protsenti. Korea majandus kasvas kolmandas kvartalis teise kvartaliga võrreldes 2,9 protsenti võrreldes analüütikute oodatud 1,9 protsendise kasvuga. Korea majandus kasvas ka aastataguse ajaga võrreldes, seda 0,6 protsenti. Teises kvartalis oli veel Aasia tööstusriigi aastane langus 2,4 protsenti.

Aktsiaturgudel on kerge tõus. Jaapani aktisaturg tõusis 0,8 protsenti, Korea 1,0 protsenti, Pakistan 2,1 protsenti, Hiina võttis juurde 0,03 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2009, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing