Läti siseministeerium kavatseb Tele2 teenustest loobuda

27. oktoober 2009, 15:03

Läti siseministri Linda Murniece
sõnul plaanib ministeerium seoses Mazsalaca valemeteoriidiga loobuda
mobiiltelefonifirma Tele2 teenustest, kirjutas ERR.

"Siseministeerium ei soovi teha ärilist koostööd ettevõttega, mis teeb reklaami meie arvel," vahendas Murniece sõnu uudisteagentuurile LETA Läti Delfi. Minister on varem öelnud, et valemeteoriidi loo süüdlaste käest nõutakse välja kõik sellega tekitatud kulud, sest toimunu oli "küüniline irvitamine" inimeste ja riigi üle.

Eile leidis paljude riikide meediväljannetes laia kajastamist lugu, nagu oleks Põhja-Lätis kukkunud alla meteoriit, mis tekitas maapinda suure augu. Juhtumit saabusid sündmuskohale uurima politsei ja teadlased, ent õhtupoolikul teatas mobiilsideoperaator Tele 2, et tegu oli nende poolt sponsoreeritud lavastusega, mille eesmärgiks oli Läti rahvast inspireerida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 15:03
Otsi:

Ava täpsem otsing