Valimiskomisjon kinnitas uue Tallinna linnavolikogu koosseisu

27. oktoober 2009, 14:34

Tallinna valimiskomisjon kinnitas uue
linnavolikogu isikkoosseisu. Tallina Linnavolikogu uus koosseis koguneb
esimesele istungile 5. novembril.

Tallinna Raekoja saalis toimuva piduliku avaistungi päevakorras on Tallinna Linnavolikogu esimehe valimine, Tallinna Linnavolikogu aseesimeeste arvu määramine ja aseesimehe (aseesimeeste) valimine ning Tallinna Linnavalitsuse lahkumispalve ärakuulamine, teatas Raepress.

Eesti Keskerakonda esindavad linnavolikogu uue koosseisu avaistungil Vadim Antsupov, Ksenija Balta, Olga Barabaner, Sergei Bogovski, Deniss Boroditš, Sofja Derjugina, Jevgeni Diptan, Anu Hallik-Jürgenstein, Igor Jermakov, Kaia Jäppinen, Daisy Järva, Max Kaur, Valeri Kislitsõn, Kalle Klandorf, Andres Kollist, Mihhail Korb, Igor Kravtšenko, Mihhail Kõlvart, Kaja Laanmäe, Tarmo Lausing, Mark Levin, Natalia Malleus, Merike Martinson, Jekaterina Matusihis, Leonid Mihhailov, Kalle Mihkels, Vladimir Panov, Juri Poljakov, Vjatšeslav Prussakov, Andres Rozalka, Edgar Savisaar, Igor Sedašev, Märt Sults, Niina Sõtnik, Enno Tamm, Tiit Terik, Eduard Toman, Elmar-Johannes Truu, Margarita Tšernogorova, Natalia Vaino, Rainer Vakra, Viktor Vassiljev, Ruslana Veber ja Toomas Vitsut.

Eesti Reformierakonda esindavad Mart Aare, Remo Holsmer, Toomas Kruusimägi, Kalev Kukk, Martin Kukk, Ants Leemets, Katja Ljubobratets, Tiina Lokk-Tramberg, Aleksandr Makarov, Matti Martinson, Eero Merilind, Kristen Michal, Õnne Pillak ja Valdo Randpere.

Erakonda Isamaa ja Res Publica Liit esindavad Siim Kabrits, Tarmo Kruusimäe, Madis Kübar, Andres Luus, Urmas Mardi, Liisa-Ly Pakosta, Tõnis Palts, Indrek Raudne, Reet Roos, Nikolai Stelmach, Anna-Greta Tsahkna, Kalev Vapper ja Andres Öpik.

Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda esindavad Andres Anvelt, Maimu Berg, Jaak Juske, Reet Laja, Mart Meri, Jüri Pihl, Kadi Pärnits, Katrin Saks.

Enne Tallinna Linnavolikogu esimesele istungile kutsutava koosseisu kinnitamist luges Tallinna linna valimiskomisjon Riigikogu ja Vabariigi Valitsuse liikmete volitused peatunuks ja Euroopa Parlamendi liikmete ja Tallinna linna ametnike volitused linnavolikogu liikmena lõppenuks ja määras nende asemele asendusliikmed.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing