Detsembrist on pressinõukogus DV peatoimetaja Veera Prohhorova

30. oktoober 2009, 14:35

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) nõukogu
nimetas eilsel koosolekul pressinõukogu uueks liikmeks alates 1. detsembrist
Delovõje Vedomosti peatoimetaja Veera Prohhorova, kes vahetab välja varem
Delovõje Vedomostit pressinõukogu esindanud Allan Soone.

Vastavalt Pressinõukogu statuudile kehtivad Pressinõukogu liikme volitused kaks aastat. Allan Soonel saab Pressinõukogu liikmena kaks aastat täis novembris.

Alates 1. detsembrist on Pressinõukogu koosseis: Postimehe peatoimetaja Merit Kopli (esimees), Eesti Avatud Ühiskonna Instituudi juhataja ja sotsioloog Ivi Proos (aseesimees), advokaadibüroo Luiga Mody Hääl Borenius vandeadvokaat Viive Kaur, Eesti Päevalehe peatoimetaja Lea Larin, Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi, Järva Teataja peatoimetaja Arnika Tegelmann, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, Delovõje Vedomosti peatoimetaja Veera Prohhorova, Rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk ning Integratsiooni Sihtasutuse juhataja Tanel Mätlik.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub ajakirjandusega vastuollu sattunud inimesele või asutusele võimaluse leida kohtuväline lahendus. Nõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide peale. Kui pressinõukogu liige on seotud arutlusel oleva kaebusega või kui liikmel on huvide konflikt, siis liige antud kaebuse arutlusel ei osale.

Lisaks Eesti Ajalehtede Liidu liikmeslehtedele on Pressinõukoguga ühinenud Rahvusringhääling, Kanal 2 ja Delfi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2009, 14:35
Otsi:

Ava täpsem otsing