Nokia sulgeb N-Gage'i

31. oktoober 2009, 14:53

Nokia OY sulgeb järgmisel aastal
mängukonsool-mobiiltelefoni N-Gage teenuse, tunnistades, et tema esimene
suurem lisateenus kukkus läbi, vahendas Reuters.

Firma kirjutas oma blogis, et uusi N-Gage platvormi mänge ega telefone enam välja ei tule. Üks fänn märkis sissekande juurde, et tegemist on kurva päevaga N-Gage'i fännidele. Tegelikult ei saavutanud teenus aastate jooksul soovitud massilist edu vaid seda hindasid ainult paadunud mängufännid.

Nokia teatel saab mänge osta kuni 2010. aasta septembrini ja mänge puudutav veebileht jääb avatuks kuni 2010. aasta lõpuni. „Tegemist on realistliku lähenemisega. On aeg matta surnu ja keskenduda tulevikule,“ ütles MKM Partneri analüütik Tero Kuittinen, lisades, et N-Gage kasuks otsustades olid Nokial suured võimalused ka muudes traditsioonilisemates valdkondades.

Peale N-Gage sulgemist jätkav Nokia mobiilsete mängude müümist oma Ovi poes, mis on populaarse Apple’i App Store väiksem rivaal. Edaspidi keskendub Nokia taas traditsioonilisele mobiiltelefoni turule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2009, 14:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing